Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Informácie o odpadoch

Dátum: 17.01.2022
Autor: Obec Báb
Počet videní: 706
Informácie o odpadoch

podcasty

Množstvo vytriedeného odpadu sa zvyšuje vďaka obyvateľom, ktorí zodpovedne pristupujú k triedeniu. Práve preto pravidelne tvoríme vzdelávacie materiály a pokračujeme vo vzdelávaní a motivovaní obyvateľstva.

Ľudia nestíhajú čítať dlhé články a rozhovory, preto v posledných rokoch nabrali obrovskú popularitu podcasty. Články a rozhovory nečítate, ale počúvate. Už od leta minulého roka máme ako prvá OZV na Slovensku aj my vlastný podcast. Radi by sme naň upriamili vašu pozornosť.

V témach našich podcastov ENVI-cast sa, prirodzene, venujeme témam odpadov, zelených riešení a našej udržateľnej budúcnosti. V doteraz nahratých desiatich epizódach sme mali viacero zaujímavých hostí: greenfluencera Michala Saba, moderátorku Babsy Jagušák alebo šéfkuchára Michala Konráda.

Poslednú časť, aj staršie epizódy nájdete TU.

Veríme, že aj vďaka tejto podpore spoločne prispievame k znižovaniu množstva odpadu vznikajúceho nielen v domácnostiach. Nezabúdajme, že ak už odpad vznikne, tak nech skončí v tých správnych vreciach či kontajneroch!

V prípade otázok nás kontaktujte:

E-mail: obce@envipak.sk
ENVI - PAK, a.s. • Galvaniho 15/A • 821 04 Bratislava
www.envipak.skwww.triedime.skwww.vezmisi.ma

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.